Bodø/Glimt mot til

Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.


Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i serien og tapt bare én gang.

. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i.

17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Takk for din påmelding. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. Sikre deg plass på 16. BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Det endte med 51 til hjemmelaget. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Billetter Rana - Glimt. 75 54 55 00. U T T V V.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Miika Koppinen Morten Gamst Pedersen og Steinar Nilsen har alle opplevd tøffe bataljer mot Glimt i Bodø. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. Mai-festen mot Tromsø nå. Mai for tre år siden.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

BodøGlimt på TV og Live Stream. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Gratis inngang for alle barn under 16 år. 160522 1701 160522 1701.

Mats Torbergsen NTB. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

Mats Torbergsen NTB. Bodø Glimt mot Tromsø. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Billetter Rana - Glimt. Grei fangst men med rom for forbedring.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. SNN-tribunen er åpen for publikum. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

Mai-festen mot Tromsø nå. 1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. 20 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Sikre deg plass på 16. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Bodø Glimt form og statistikk. 17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Niklas Aune Johnsen. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

16 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp.


Bodo Glimt Blir Ambassadorklubb For Mot Norge Mot Norge


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Moter Roma Igjen Bodo Glimt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Mangler Halve Laget Som Rystet Milan Det Er Sa Imponerende Vg


Moter Az Alkmaar Bodo Glimt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


En Gul Trad Gjennomsyrer Alt Dette Er Grunnene Til At Bodo Glimt Er Sa Suverene

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1